Hyppää sisältöön

ePress

ePress on sähköinen lehtipalvelu, jonka kautta on mahdollista lukea noin 150 kotimaisen sanomalehden ja 18 aikakauslehden näköisversioita.

Sanomalehtiä on mahdollista lukea vain kirjaston tietokoneilla ja 5GHz-taajuutta (802.11AC) tukevilla omilla laitteilla kirjaston langattomassa verkossa. Aikakauslehtiä voit lukea missä ja milloin vain. Myös paikalliset sanomalehdet Keskipohjanmaa ja Österbottens Tidning ovat luettavissa etänä. Etäkäyttö onnistuu, kun kirjaudut kirjastokorttisi numerolla ja PIN-koodilla.

Ristikon ja sudokun ystäviä ilahduttaa, että lehtien ristikot ovat helposti sähköisesti täytettävässä muodossa. Ristikon täyttöä voi jatkaa milloin vain, koska täytetyt ruudut jäävät selaimen muistiin.

Yhtä lehtinumeroa voi samaan aikaan lukea vain rajoitettu määrä käyttäjiä. Jos haluamasi lehden lukuoikeus on käytössä, yritä hetken kuluttua uudelleen. ePressin avulla on mahdollista hakea lehdistä sisältöä avainsanojen avulla ja myös sivujen tulostaminen onnistuu. Uudet lehdet ovat luettavissa ePressissä heti niiden ilmestyttyä ja halutessasi voit lukea myös aikaisemmin ilmestyneitä numeroita arkistosta.

Kirjastossa käytettäviä sanomalehtiä pääset lukemaan osoitteesta: http://anders.epress.fi/ (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Etäkäyttöisiä lehtiä pääset lukemaan osoitteesta: anders.emagz.fi (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Tervetuloa tutustumaan palveluun!