Kesäaukioloajat 1.6. alkaen

Kirjasto siirtyy kesän aukioloaikoihin 1.6. alkaen. Aukioloajat ovat: Ma-To: 12-19 Pe: 10-15 La-Su: suljettu Lehtisali avataan aukiolopäivinä klo 9.00 Kesän aukioloajat ovat voimassa 1.6.-28.8. Kirjasto toivottaa kaikille hyvää kesää!

Taito-käsityökoulun näyttely

Keski-Pohjanmaan Taito-käsityökoulun Hyvän tekijä -oppilastöiden kevätnäyttely on nähtävillä Kannuksen kirjastossa 9.-28.5. Näyttelyssä on eri tekniikoilla toteutettuja käsitöitä, joihin pääsee tutustumaan kirjaston aukioloaikoina. Tervetuloa!

Uran lainattavat kausikortit

Kirjastosta saa lainata Kannuksen Uran kausikortteja. Kausikortilla pääsee veloituksetta kaikkiin Uran pesäpallon kotiotteluihin. Kausikorttien lainaamisessa noudatetaan seuraavia sääntöjä: Kausikorttien laina-aika on 1 viikko Jos korttia ei palauta eräpäivään mennessä, lainaajalta…

Koronapandemian vaikutukset kirjaston toimintaan (päivittyvä uutinen)

Kirjasto on auki normaalien talviaukioloaikojen mukaan. Koronan aiheuttamat rajoitukset on kuitenkin edelleen huomioitava. Asiakkaita pyydetään huomioimaan turvavälit koko kirjastokäynnin ajan. Muistakaa hyvä käsihygienia ja se, että sairaana kirjastoon ei saa tulla asioimaan. Siivouksesta huolehditaan kirjastossa erityisen hyvin.