Hyppää sisältöön

Monitoimikammari / Pelihuone

Monitoimikammarissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten kirjaston talviajan viikottaiset satutunnit sekä mahdolliset elokuvanäytökset. Myös asiakkaat voivat varata tilaa esimerkiksi kokouksia, elokuvan katsomista tai pelaamista varten. Voit varata huoneen kirjaston asiakaspalvelusta, puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilassa on hyvänkokoinen taulutelevisio, blu-ray -soitin 3D-ominaisuudella, Playstation 4 -pelikonsoli sekä Xbox-pelilaite Kinect-lisäosalla. Tietokoneen voi yhdistää televisioon HDMI-piuhalla esityksiä varten. Tarvittaessa voit myös lainata kirjaston videotykkiä ja valkokangasta. Huoneeseen mahtuu kerrallaan korkeintaan 15-20 henkilöä.

Konsolipelien pelaaminen

Voit varata pelihuoneen ja pelata siellä kirjaston omia Xbox 360-konsolipelejä sekä Playstation 4 -pelejä. Pelit lainataan kirjastokortilla lainaustiskiltä. Pelien lainaamisessa noudatetaan niiden ikärajoja. Alle 15-vuotiaat pelaajat tarvitsevat huoltajan suostumuksen pelaamiseen. Jokainen asiakas on vastuussa omalla kortillaan lainatuista peleistä, ohjaimista tai muista laitteista. Pelihuoneessa on kameravalvonta.

 

Kaksi kuvaa, joissa on PlayStation- sekä XBOX 360 -pelejä.